+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Ács - Eladó Ház

Alapterület
61 m2
Irányár
38.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
314377

Leírás

Ács Pénzásás városias területén felújított családi ház várja új lakóit!

Az 1158 m2 telekterületen egy modern letisztult ingatlant találunk, parkosított udvarral és sok-sok gyümölcsfákkal ültetve. Jelenlegi tulajdonosai 12 évvel ezelőtt vették birtokba az ingatlant, és azóta folyamatosan újították, modernizálták, így a mai állapotában egy letisztult, átgondolt felújított családi házat vehetnek birtokba az új tulajdonosok.

Felújítások:
A villanyhálózat 2015-ben megújult földkábelon keresztül, beltérben réz kábelok, földelt dugaljak kerültek. A ház összesen 32 A-ral és éjszakai árammal rendelkezik.2023-ban a tető és a kerítés került felújításra. A tetőszerzetre új lécezés került, páraáteresztő és párazáró fólia védelemmel és 15 cm tőzeggyapot szigeteléssel. Kívülről a ház hátsó fala 10 cm és az első fala 5 cm szigetelést kapott. A tulajdonosok jelenleg elkezdték belülről a konyha áthelyezését egy különálló helyiségben. Itt az aljzat 5 cm lépésálló szigetelést kapott, de még a burkolat kialakítása befejezésre vár, amit az új tulajdonos saját ízlésére formálhat. Az áthelyezés után ezáltal a nappali mérete bővül. Itt a nappali közepére a mennyezetre egy napfénnyel feltöltött bevilágító került, ami egész nap természetes fénnyel látja el a helyiséget. Az étkezőből juthatunk ki a fedett és járólappal burkolt teraszra (12,77 m2). Az ablakok 2 rétegű 5 légkamrás redőnnyel és rovarhálóval rendelkeznek.

Belső elrendezése:
Előszoba (6,77 m2), wc (1,38 m2), fürdőszoba épített zuhannyal (1 x 95 cm) és wc-vel (3,18 m2), nappali konyha étkező egy légtérben (24 m2), 2 külön nyíló szoba (10 m2+9,40 m2), és az új konyha (5,81 m2) vagy esetleg mégy egy szoba ki minek szeretné használni. A két szoba laminált parketta az összes többi helyiség járólappal burkolt. A konyhában a beépített indukció főzőlap, fürdőszobában a bojler 1 éves és garanciával rendelkezik még.

Szerkezete:
A ház 1,20 méter mély alappal rendelkezik, a közfal és a folyosó fala vályog tégla az összes többi tégla szerkezetű.

Melléképületek:
A ház és a terasz folytatásában egy mosókonyha (10,63 m2) került kialakításra, ahol minden közmű megtalálható. Ez a helyiség is külső és mennyezeti (20 cm) szigetest kapott. Ez alatt kívülről megközelíthető pincét (10,63 m2) találunk.
Ennek folytatásában a kazánház egyben műhelyt találjuk (29,3 m2). Itt egy vegyestüzelésű és egy cirkó gázkazánt találjuk, ami egy csapószeleppel összeköttetésben van egymással. Az épületben szintén műanyag nyílászárókat találunk. Ezen kívül egy különálló garázst (14,82 m2) és fatárolót találunk még szerelőaknával és elektromos ajtónyitással. Az udvar hátsó részében egy betonozott rész került, itt a medence felállítására van lehetőség. A kertben több gyümölcsfa került telepítésre (2 db sárgabarack, cseresznye, piros zöld alma, körte, mandula, mogyoró, szilva, dió és nagy szemű szőlő). Az udvar parkosításában és gondozásában segítségünkre van egy 12 méter mély gyűrűs kút.
Komárom 8 km, Győr 33 km távolságra helyezkedik el Ács településtől. Strukturálisan ellátott bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi, fogorvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút, élelmiszer boltok és egyéb üzletek állnak a lakosság rendelkezésére.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 38.500.000,- Ft amiben a beépített konyhabútor és a csillárok találhatók.






Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok