+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Ács - Eladó Ház

Alapterület
85 m2
Irányár
14.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293218

Leírás

Ács központi részéhez közel eladó egy 85 m2 3 szobás családi ház!
Jöjjön el tekintse meg és találja meg benne családja számára a saját otthont!
Megtekintés rugalmas!

A családi ház statikailag masszív szerkezetre épült kb az 1975-ös években. A jelenlegi állapotát tekintve a ház teljes felújítást igényel, kivétel az ablakok, bejárati ajtó és a villany hálózat, amit 2017-ben újítottak fel. Közműveket tekintve telken belül víz, villany, csatorna az utcában pedig a gázvezeték megtalálható. A telek mérete 1068 m2, ami körbekerített utcafronton jó állapotú vaskerítés biztosítja a saját magánszféránkat. A ház alatt egy 22 m2 száraz pincét is találunk.
Kialakítását tekintve jelenleg 3 szoba, fürdőszoba egyben wc-vel, konyha, spejz és előteret találunk. A ház és a telek adottságait tekintve nagyon sok lehetőséggel rendelkezik, átalakítható, bővíthető a mai kornak megfelelően. A telken belül egy fúrt kút is biztosítja az udvarunk gondozásához a megfelelő vízmennyiséget. Az állami támogatások 2023-ban is igénybe vehetőek CSOK, Babaváró kölcsön, támogatott lakás hitel!

Remek választás lehet azok számára, akik szeretik a nyugodt, falusi életet, de nem szeretnének építkezésbe fogni, viszont egy kisebb alapterületű házban szívesen kiélnék kreativitásukat a saját otthon megvalósításán.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 14.900.000,-Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok