+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian
Szolgáltatásaink

Hitelügyintézés

Kiválasztotta álmai otthonát? Nehézségei akadnak a hitel ügyintézés során? Segítségünkkel és kapcsolatainkkal nem veszik el a bürökrácia tengerében, továbbá szakszerű segítséget nyújtunk minden ügyintézésben. Legyen szó akár bármilyen családtámogatási megoldásról (CSOK, Babaváró Hitel). Ha Ön hozzánk fordul részletes tájékoztatást tudunk adni a lehető legbiztonságosabb és legjobb konstrukciókról.

A rengeteg pénzintézet közül kiválasztani akár egy életreszóló hitelt felelős és nagyon nehéz döntés. A mi tapasztalatunkkal és naprakész ismereteinkkel sokkal könnyebben megszülethet ez a döntés és a folyamat is sokkal gyorsabban végbe tud menni kapcsolatainkkal. Ha kiválasztotta eladó ingatlanjaink közül a megfelelő házat, lakást mindenképpen említse meg számunkra  az egyedi lehetőségeit és ez alapján személyre szabott segítséget tudunk nyújtani.

 

 

 

Értékbecslés

Az ingatlanok értékbecslése meghatározó lépés egy vásárlási vagy eladási folyamatban. Olyan ingatlanforgalmi értékbecslés készítésében tudunk segíteni, ami megfelel minden jogi, banki igénynek és maximalizálja az ingatlan értékét. Rengeteg tényezőtől függ egy lakás, garázs, családi ház vagy bármilyen építmény értéke. Ilyen szempontok lehetnek akár a földrajzi elhelyezkedés, megközelítés, környezet, vagy akár a kor és a tulajdonjogi háttér.

Célunk, hogy ügyfeleink reális áron jussanak hozzá kiszemelt ingatlanjukhoz, de ugyanúgy küldetésünknek érezzük azt is, hogy eladás során a lehető legtöbb bevételt tudjuk realizálni. Ezek az értékbecslési dokumentumok minden ügy intézéséhez alkalmasak. Tehát legyen szó gyámügyi ügyekről, értékbecslés adás-vételről, örökösödési eljárásról vagy akár értékbecslésről hitel felvételről mindenben tudunk segíteni Önnek.

 

 

Lakberendezés

A szakszerű lakberendezés egy különálló szakembert kíván meg, ha professzionálisan szeretnénk a leendő ingatlanokat, beruházásokat berendezni. Közhiedelemmel ellentétben a lakberendezés egy különálló szakma, ami megfelelő tapasztalatot igényel. A háztartási gépek, bútorok megfelelő elhelyezésével és kiválasztásával nem csak összhangot teremtünk otthonunkban vagy irodánkban, hanem rengeteg helyet tudunk megspórolni.

A hely kihasználtság így maximalizálva lesz ezáltal a napi életterünk sokkal nagyobb lehet. Ha megtalálta azt az ingatlant, ami szimpatikus Önnek forduljon hozzánk és mi olyan stílust teremtünk a berendezés által, amivel élete végégi elégedett lehet. Hívja át új szomszédait, családtagjait és ossza meg velük ezt az örömöt. Várjuk megkeresését! Keressen minket referenciáinkért.

 

 

Ingatlan értékesítés / bérbeadás

Van, hogy a mindennapok zsongása elviszi a figyelmet és az időt. Sokszor nem tudunk kellő figyelmet és energiát fordítani értékesítendő ingatlanunkra. Segítségünkkel kockázatok nélkül megteheti ezt! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nincsenek kilométeres szerződések. Csak akkor kell Önnek fizetnie, ha mi adtuk el az ingatlant. Egyben ez azt is vonja maga után, hogy több, mint egy évtized alatt összeszedett tapasztalatunkkal, kapcsolatainkat és hirdetési felületeinket felhasználva akár ingyenesen eladhatja ingatlanát, ha ránk bízza.

Hogyan? Nagyon egyszerű! Keressen minket elérhetőségeinken és mi elkezdjük az ingatlan hirdetését, Önnek csak akkor kell fizetnie ha nekünk előbb sikerült az értékesítés. Ha Ön szeretne albérlőt találni garancia szolgáltatásunkkal ezt rizikó nélkül megteheti. A magyar törvények meglehetősen védi a lakókat és ezt sajnos sok esetben negatív értelembe kihasználják az albérlők. Fizetési problémák mellett gyakran előfordulnak a behajthatatlan amortizációs költségek is. Az ingatlanpiacon egyedülálló módon garancia szolgáltatást vállalunk minden általunk hozott lakó után fél évig. 

 

 

Lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás egy ingatlan értékesítési folyamatának kihagyhatatlan eleme. Ön is találkozott már a rengeteg biztosító ajánlatával? Ön is találkozott már azzal a rengeteg dokumentummal, amikben a lényeg a "kisbetűs" részeken dől el? Ne terhelje magát az amúgy is nehéz és összetett otthon teremtési projektben. Ez egy olyan fontos lépés, viszont amit hozzáértő szakemberre is bízhat. Biztosítási tanácsadásunk esetében kiválasztjuk azokat a portfóliókat, ami az ingatlan értékéhez, berendezési szintjéhez és az Ön egyedi igényeinek a legkifizetődőbb. 

 Gondoljon bele egy ilyen biztosítás hiánya már a hitelfelvételnél elengedhetetlenné válhat, ha olyan pénzintézethez fordul, ahol ez feltétel. Nem is csoda sajnos világszerte a háztartási és természeti károk a mindennapjaink része. Védelmet tudhat magáénak akár egy csőtörés, vihar által okozott kár esetében is ezzel könnyítve anyagi terheit. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Jogi támogatás / Ügyvédi segítség

Egy ügyvéd kulcs ember egy ingatlan adás vétele esetében. Az ügyvédi ellenjegyzés és száraz pecsét által válik hitelessé a tulajdonjog átadása. Ha nincs Önnek ügyvédje biztosítjuk ezt a lehetőséget. Kollégánk több éves szakmai tudásával segíti az ingatlan vásárlás sikerességét és jogi hátterének makulátlanságát. Ha szükséges más jogi kérdésekben is tájékoztatást nyújt. 

Ne feledje mi a szolgáltatásainkkal azért vagyunk, hogy Önnek biztonságban, gyorsan és nyugodt körülmények között szülessen meg álmai otthona. 

 

 

Energetikai tanúsítvány

Új ingatlan vásárlása után a használatba vételhez minden esetben szükség van energetikai tanúsításhoz, de beszélhetünk akár egy meglévő ingatlanról is ahol ez az energetikai felülvizsgálat segíthet a rezsi csökkentésében és az ingatlan értékének növelésében. Energetikai tanúsítvány készítéséért, szakszerű segítségért forduljon bizalommal hozzánk. 

Rövid határidőkkel korrekt árakon biztosítjuk ezt a lehetőséget minden ügyfelünknek.