+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian
Pér Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Pér - Eladó Ház

Alapterület
121 m2
Irányár
61.925.000 Ft
Hirdetés azonosító
249219

Leírás

A ház azonnal birtokba vehető már kulcsra kész állapotban található!
Kiváló árérték arányban lehet az öné ez az ikerház rengetek kedvező ajándékkal! A vállalkozó nem számolja fel a terasz megépítését,bejárat térkövezését,és a telek körbekerítését! Ez mind-mind grátiszban az öné lehet plusz költség nélkül!

Győrtől 15 percnyi távolságra Péren új parcellázott területen ajánlom figyelmébe ezt a 97.60 m2 3 szoba nappalis ikerházat 1002 m2 telekterülettel + 19,24 m2 garázzsal!

Lehetőség van teljes összközművel rendelkező telkek között kiválasztani az ön számára legmegfelelőbbet 907 nm-1414 nm között. A felépülő különálló családi vagy ikerházak típus vagy egyedi tervek alapján épülnek megannyi kiváló referenciával. Az egyedi igényeknél történő megrendelés esetén tervezővel egyeztetve készülnek a tervek. Az elrendezését tekintve 3 külön bejárattal rendelkező szobát , 2 fürdőszobát egyben wc-vel,előteret,fedett bejáratot,kamrát,gardróbot, és az amerikai konyhás nappalit találjuk. A nappaliból közelíthető meg a 14.93 m2-es terasz ami kertkapcsolattal rendelkezik.

Műszaki leírás: 30-as tégla , Leiertherm főfal Leierplan 10/50 válaszfallap készülnek egy zuhanyzós fürdőszoba vagy fürdőkádas fürdőszoba 2 db beépített jika WC tartályok 15 cm homlokzati szigetelés 25 cm mennyezeti szálas szigetelés klíma előkészítés padlófűtés Ariston Genuspremium Evo EU24 típusú fali kondenzációs gázkazán.

A kivitelező egy 20 éves múlttal rendelkező Győri cég , aki már több éve a piacon van , több társasház és családi ház építése köthető a nevéhez , ennek köszönhetően megbízható tervezés , gondos , minőség kivitelezés jellemzi a projektet. A település kitűnő infrastruktúrával rendelkezik M1 autópálya 5 percre , de az Audi gyár is 10 perc alatt kényelmesen elérhető. A községben iskola , óvoda , rendelőintézetek , gyógyszertár , művelődési ház , pénzintézet , bolt , buszmegálló mind-mind kényelmes távolságban megtalálható. Az ingatlan már építés alatt van , de még lehetőség van egyedi megállapodás keretein belül belső módosításokra. A várható befejezés szerződéskötéstől számított kb. 6 hónap. Az emeltszintű fűtéskész ár tartalmaz egy fedett előteret a terasz kialakítását, garázst és a telek körbekerítését.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! További részletekért , információkért forduljon hozzám bizalommal! Bővebb felvilágosítás helyszíni megtekintés, referenciákkal összekötve!

Ügyfeleimet díjmentes és teljes körű hitel- CSOK ügyintézéssel tudom segíteni.

Az ingatlan emeltszintű fűtéskész bruttó vételára : 61.925.200,- Ft + telek+kulcsrakész befejezés.

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok