+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Győrzámoly - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
122.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
301648

Leírás

Letisztult minőségi családi ház parkosított udvarral medencével várja új lakóit!
Győrtől mindössze 10 km-re újszerű családi házak környezetében 136 m2 4 szoba nappalis családi házat ajánlom figyelmébe.
Megtekintés rugalmas!

Győrtől pár perc távolságra Győrzámolyon épült családi házat ajánlom mindazok figyelmébe, akik már nem szeretnének a felújításra és parkosításra időt fordítani. Itt mindent megtalál, ami egy otthon kiválasztása után fontos lehet az ön számára. Csak a bőröndjét kell hoznia.

Az ingatlan egy 540 m2-es telekre épült fel 2006-ben. A hasznos alapterülete 136 m2 + 15 m2 télikert. A ház elrendezését tekintve a mai kornak megfelelően és kimondottan praktikusan lett megtervezve. A ház központi helye, éke természetesen a nappali a maga szépségével és eleganciájával, ami egész nap fényárban úszik a nagy ablakfelületnek köszönhetően. A tulajdonosok figyeltek minden apróbb részletre, mint színvilágban, esztétikában, és eleganciában egyaránt. Az előszobából belépve a ház két részre tagolódik egyik része a nappali és a szülői rész, a másik része a gyermeki birodalom, és ezen a területen található elszeparáltan még a konyha étkezővel. Az előtérből belépve szemben található a fürdőszoba sarokkáddal, wc-vel, beépített mosdóval, mellette egy dolgozó szoba. Tovább haladva a ház központi fő részéhez érünk, ami nem más mint a nagyméretű tágas világos nappali. Innen közelíthető meg a tavaly befejezésre került nagyméretű (15 m2) télikert, aminek kapcsolata van az udvarral és a medencével is egy nagyméretű emelő toló ajtón keresztűl. A nappaliból nyílik még a szülői háló és egy vendég szoba. A ház baloldali részében kapott helyett az étkező, konyha, spejz, 18 m2 gyermek szoba, wc, a második fürdőszoba zuhanykabinnal, és a cirkó gázkazán 60 L víztartállyal. A szobák laminált parkettával az összes többi helyiség kerámia padlólappal burkoltak. A ház hőleadását és melegvíz ellátását gáz cirkó kazán látja el lapradiátoros hőleadókkal. Az étkezőnél és a nappali elsőrészében az aljzatban mennek a vissza vezető fűtéscsövek, ezáltal padlófűtés érzetét kelti azon részeken. A nappaliban került felhelyezésre egy inverteres fűtő-hűtő klíma.

Műszaki tartalom és extrák:
• 38-as téglából épült
• Hőszigetelő vakolat
• Fúrt kút, locsoló óra
• Födém könnyűszerkezetes Bramac tetőcserépfedéssel
• Mennyezeten 20 cm szigetelés párazáró fóliával és pakoló résszel
• Melegperemes 2 rétegű hőszigetelt ablakok, rolós szúnyoghálókkal, redőnyökkel
• 3x16 A, és 3 fázis található a házban
• 15 m2 és 1,5 méret mély medence homokszűrővel, vízforgatóval
• Parkosított füvesített udvar tujákkal, banánfákkal, tulipánfával, babérral és leanderekkel
• Télikert -külső szigetelése 5 cm, belül pedig 10 cm
• 24 m2 térkövezett autóbeálló telken belül + 20 m2 fedett gépkocsibeálló úszókapuval
• Ablakoknál kívül-belül kőpárkányok
• Garanciális konyhai beépített elektromos készülékek (sütő, főzőlap, pára és szagelszívó)
• A ház és a medence építéséről komplett fényképes dokumentáció
• A nappali és a terasz kapcsolatánál található ablakon alu redőny

Az ingatlan vételárában a teljes konyhabútor és a beépített bútorok tartoznak.
Megegyezés szerint lehetőség van a többi bútor megvásárlására is a vételáron felül.
A község infrastruktúrája gyermekeknek felnőtteknek egyaránt rendkívül jó, megtalálható óvoda, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló, bolt párperc távolságon belül.

További részletekért, információkért forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is!
Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 122.000.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok