+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Győr - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Révfalu, Ady Endre utca
Alapterület
70 m2
Irányár
225.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
313366

Leírás

Győr - Révfalu klasszikus részén Belvárostól 5 perc távolságra, új építésű liftes társasházban 66,46 m2 alapterületű 2.emeleti lakás a hozzá tartozó 8,77 m2 erkéllyel, és egy zárt udvarban található garázzsal hosszú távra kiadó!

A társasház 2. emeletén található lakás megjelenése modern, ízléses, minőségi, és igényesen befejezett és berendezett. Az épület 2021-ben készült el, magas műszaki minőséggel és tartalommal.
A lakás belső udvarra néző erkéllyel rendelkezik.

• Az ablakok 3 rétegű belül fehér kívül pedig antracit színű műanyag hőszigetelt nyílászárók, amikre elektromosan működő alu redőnyök kerültek felszerelésre
• Lakásonként kondenzációs gázkazán hőleadás minden helyiségben padlófűtésen keresztül
• 30 cm Leier vázkerámia hanggátló téglafal
• Külső hőszigetelés 15 cm Austrotherm Expert hőszigetelés ragasztóba ágyazott üvegszövettel

A lakás elrendezése amerikai konyhás nappali nagy ablakfelülettel, tágas előszoba, wc kézmosóval, fürdőszoba wc-vel zuhannyal és fürdőkáddal, két külön bejárattal rendelkező szoba, és a háztartási helyiség. A konyhabútor modern magasfényű beépített gépekkel felszerelt (mosogatógép, kombi hűtőszekrény, indukciós főzőlap, páraelszívó). A fürdőszobában fürdőkád, tusoló, wc beépített mosdó törölközőszárítós radiátor került. A világítást mindenhol energia takarékos lesed izzók biztosítják. A lakás riasztó rendszerrel, hűtő-fűtő klímával felszerelt. Az udvar és kocsibejáró kivilágított térkövezett és parkosított.

A lakáshoz igénybe vehető egy saját zárható garázs a társasház zárt udvarában 25.000 Ft/hó felár ellenében. Igény esetén a lakás bútorozott állapotban is bérelhető megbeszélés és egyeztetés után.

Elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc távolságra: iskola, óvoda, egyetem, boltok, üzletek, buszmegálló. Az ingatlan igényes MEGBÍZHATÓ bérlő(k)nek hosszú távra - minimum 1 év időtartamra kiadó. Dohányzás nem, kisállat tartása megengedett.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem, forduljon hozzám bizalommal! Megtekintés rugalmas akár hétvégén is van rá lehetőség.

Bérleti díj: 225.000,- Ft/hó + 25.000,- Ft/hó garázs + rezsi + 2 havi kaució.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok