+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Halászi - Eladó Telek

Alapterület
700 m2
Irányár
14.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
321775

Leírás

Halászi központjában 700 m2-es építési telek eladó!
A telken két épületből álló ház, amiből a hátsó bontandó vagy építési teleknek kiváló lehetőséget biztosít új tulajdonosának!

A telek 700 m2. A mostani állapot szerint található rajta egy ház és egy bontandó házrész is. Minden közmű telken belül megtalálható. Kiváló lokációjának köszönhetően közel Ausztria és Szlovákia remek befektetés lehet mindazok számára, aki szálláshelyben gondolkodnak. Bármikor kiadható ingatlant lehet varázsolni belőle, vagy egy kétlakásos házat felépíteni befektetésre remek lehetőség. Egy biztos jövedelemforrást biztosít tulajdonosának havi szinten. Ha valaki saját családi házának keres építési területet kedvező árban itt ebben megtalálhatja a számításait. Ajánlani tudok kedvező feltételekkel tégla és könnyűszerkezetes ház építésére megbízható kivitelezőt.
- Besorolása VT vegyes terület Vt O 40/40/4,5(6) K-14/-/700
- oldalhatáros beépítésű
- 4,5 (6) m magasságig
- 40% beépíthetőségű
- 40 % zöldterület
- 1 db 2 lakásos ház, kereskedelmi, szolgáltató vendéglátó, szálláshely, szórakoztató és egyéb tároló és állattartó épület építhető rá
- előkert 5 m
- oldalkert 6 m ha 14 méter széles a telek, ha kevesebb akkor csak 4 m
- hátsó kert 5 m

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

További részletekért, információkért forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is!
Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

A telek vételára: : 14.990.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok