+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Komárom - Eladó Lakás

Alapterület
47 m2
Irányár
23.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
308805

Leírás

Komárom központjától 10 perc sétára ajánlom figyelmébe ezt az eladó lakást!

A lakás egy 4 szintes társasház 3.emeletén található, záró szinten,de nem tetőtéri a ingatlan. A 47 nm-es lakás elrendezését tekintve,
2 külön bejáratú szoba,fürdőszoba,wc,konyha,spejz,és egy előszoba. A szobák laminált parkettával,az összes többi helyiség járólappal burkoltak. A fürdőszoba nagy méretű és fürdőkáddal ellátott. A wc külön helyiségben található. Az ablakok Sofa hőszigeteltek. A fűtést távhő szolgáltatja,a hőleadást lapradiátorok biztosítják. A pince szinten egy közös tároló használatára van lehetőség. A lépcsőház tiszta,rendezett,világos és nagyon tágas. A közös költség 10140 Ft/hó. A ház előtt parkolási lehetőség minden napszakban megoldott. Minden fontosabb közintézmény,boltok,orvosi rendelő gyógyszertár 10 perc sétával elérhető. A lakás vételára magában foglalja a beépített konyhabútort tűzhellyel. Megtekintés rugalmasan megoldott.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 23.000.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok