+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Kisbér - Eladó Ház

Alapterület
160 m2
Irányár
32.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309614

Leírás

Két családi ház egy áráért!
Két külön bejárattal rendelkező családi házat ajánlom figyelmébe nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, befektetőnek!

Kisbér központjától 5 percre, családi házas környezetben található, ez a 2 családi ház egyenként 80 m2 alapterülettel. A telek mérete 6211 m2. Ez a m2 két helyrajzi számon található, széllességében nem felosztható. Hosszanti irányban a telek végében utca húzódik, így hátrafelé esetlegesen a későbbiekben megosztható.

A háztető fedése pala és lemez, falai téglából épültek, elosztását tekintve jól alakítható, belseje a régmúlt időket tükrözi. Az első ház minden közmű szolgáltatással rendelkezik, festés után lakható állapotú. A második ház teljes felújítást igényel. Nyílászárói mindegyike fa, a szobák padlózata parketta, az előszoba és a vizes helységek járólappal burkoltak. Fűtést gáz szolgáltatja konvektoros hőleadással. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt összeköltözők, nagycsaládosok számára, külön magánszférát kap már a beköltözés pillanatában.

Kisbér dinamikusan fejlődő, gyönyörű település, minden megtalálható itt, ami a mindennapi élethez szükséges: iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, pékség, élelmiszerboltok, gyógyszertár, bankok, éttermek, vasút és buszközlekedéssel egyaránt elérhető.

Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.

Az ingatlan vételára: 32.900.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok