+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Győr - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Adyváros
Alapterület
53 m2
Irányár
38.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
315534

Leírás

Győr Adyváros közkedvelt utcájában 4 emeletes társasház 3. emeletén 53 m2 lakás eladó!

A látvány magáért beszél!
A jelenlegi tulajdonosok már a leendő vevő számára megkönnyítette a beköltözést, mivel egy teljesen felújított lakást vehet birtokba. Ezen kívül a társasház is kiváló képviselettel rendelkezik. Már megtörtént a külső szigetelés, 2 éve a tető víz és hő szigetelése, a ház teljes fő áram hálózat cseréje, strangok felújítása. A felújítások költsége sem terheli már az új lakók havi költségvetését. Kedvező közös költséggel rendelkezik 5300,- Ft/hó.

A lakás 53 m2 kettő szoba hal, közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc elrendezéssel rendelkezik. A teljes felújítás keretén belül megújult. Ablakok redőnnyel és rolós rovarhálóval felszereltek. A fürdőszoba és wc járólap az összes többi helyiség laminált parketta borítást kapott. A konyha asztalos által készített magasfényű, beépített 12 terítékes mosogatógéppel, indukciós főzőlappal, villany tűzhellyel, elszívóval és beépített reggeliző pulttal. Az új beépített elektromos berendezésekhez külön villanyhálózat lett kiépítve. A lakás 1x 40 A árammal rendelkezik. Az előszobában egy teljes falméretű beépített szekrény került sok-sok praktikus rakodási felülettel és előszoba fallal. A nagyszobába egy dizájnos álmennyezetet került távirányítóval és kapcsolóval vezérelhető színválasztással. A kisszobába került felszerelésre a 3,4 kw-os hűtő-fűtő klíma. A fürdőszoba épített tusolót, beépített mosdót és egy villanyos törölköző szárító radiátort kapott. A wc is kiváló kidolgozás keretein belül újult mag. A konyhába és a közlekedőbe álmennyezet került.

Sorolhatnám még az ingatlan sok-sok pozitívumait, de inkább nézze meg élőben és garantáltan nem fog csalódni.

A közelben minden fontosabb közintézmény megtalálható: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, posta, pékség.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára 38.500.000,- Ft A beépített bútorok a vételár részét képezik.

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok