+36 (20) 509 3717

Győr - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Sziget
Alapterület
66 m2
Irányár
53.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
324459

Leírás

Győr Belváros közeli 4 lakásos társasházban földszinti 66 m2-es lakás keresi új tulajdonosát!

Győr-Szigetben a Belvárostól pár-perc gyalogos távolságra található kiváló elosztással rendelkező lakást ajánlom saját otthon magvásárlásához de remek lehetőség befektetés szempontjából is.

A 4 lakásos társasház 2004-ben épült tégla falazattal. Az értékesítésre kínált ingatlan földszinti elhelyezkedésű 66 m2, és ez az egy lakás található a földszinten. Elosztása: 2 külön bejárattal rendelkező szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba egyben wc-vel, közlekedő folyosó. Fűtését és a melegvíz ellátást gázkazán szolgáltatja lapradiátoros hőleadókkal. A nappaliban egy hűtőklíma gondoskodik a nyári kellemes hőmérsékletről. Az ablakok 2 rétegű műanyag hőszigetelt ablakok, rovarhálóval és kézi vezérlésű redőnyökkel. A szobák és a nappali laminált parketta, a konyha közlekedő és a fürdőszoba járólappal burkoltak. Nagyon sok beépített szekrény található a lakásban, ami remek lehetőséget nyújt tárolás szempontjából. Ezen kívül a lépcsőházban lépcső alatt a lakáshoz tartozik egy kb 2-3 m2 saját használatú tároló, ami kiváló tárolási lehetőség bicikli vagy esetlegesen babakocsi tárolásához. A társasház aljában a tulajdonos bérel egy 15 m2 garázst, aminek a bérlési lehetőségét tovább is adná a következő tulajdonosnak. A garázs tulajdonosa jóváhagyta a tovább bérlés lehetőségét. A társasház remekül használja a közösköltség visszafordítását. Ez évben kifestésre került a lépcsőház, a társasház homlokzatán található fa burkolatok és a tető megtisztítása lemosása. A közös költség 12.700,- Ft/hó, ami tartalmaz egy felújítási alapot is. A lépcsőházból közelíthető meg egy kis hangulatos belső udvar, ahol a lakók folyamatos csinosítással és sütögetésre kialakított teret valósítottak meg.

Az ingatlan vételára tartalmazza a közlekedőben található beépített bútorokat, hálószobában található gardrób szekrényt, konyhabútort, lámpatesteket, függönykarnisokat és a függönyöket.

Gyalogos távolságon belül minden megtalálható: gyógyszertár, házi- és gyermekorvosi rendelő, élelmiszerüzletek, pékség, húsbolt, fodrászat, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, park, sportpark, Rába Quelle élményfürdő, stb.
A belváros és az egyetem közelsége remek lehetőséget nyújt akár azonnali bérbeadási lehetőségre is.
További részletekért, információkért forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is! Jöjjön el tekintse meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant. Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre, biztosítani tudunk jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítését, lakberendezőt.

Az ingatlan vételára: 53.500.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás