+36 (20) 509 3717

Győr - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Sárás
Alapterület
50 m2
Irányár
51.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
323794

Leírás

Befektetne vagy vásárolna? Mindkettőnek kiváló lehetőséget nyújt ez az ingatlan! Ide csak költözni kell!
Győr-Sáráson eladó egy 50 m2 1 szoba amerikai konyhás nappalis családi ház!

Győr Sárás elején ajánlom figyelmébe ezt a családi házat, ami üdülőházas övezetben található, és amit akár rövid időn belül birtokba is vehet. A telek területe 303 m2 ezen helyezkedik el az 50 m2 hasznos alapterülettel rendelkező ház, 8 m2 tároló, plusz egy fatároló, és a pince. Ha esetlegesen befektetésben gondolkodik itt azonnal bérlőre is lelhet, mivel a jelenlegi tulajdonos vissza is bérelné. A házat 2018-ban teljes körűen felújították és bővítették. 2023-ban egy belső átalakításon esett át az ingatlan ami a jelenlegi formájában tündököl. Nappali étkező konyha és a közlekedő burkolata vinyl padló, az előszoba hálószoba laminált parketta, fürdőszoba járólap. Fűtését elektromos (Nordart) wifis fűtőpanelok és egy kandalló biztosítja. A melegvízet villanybojler szolgáltatja. A fürdőszobában egy elektromos törölköző szárító biztosítja a meleget. A konyha teljesen beépített kombi hűtőszekrény, indukciós főzőlap, 12 terítékes mosogatógép, szárítógép és a szagelszívó található.
Elosztása: előszoba, nappali étkező konyha egy helyiségben, fürdőszoba egyben wc-vel, közlekedő beépített szekrénnyel, hálószoba. Az ablakok 3 rétegű 6 légkamrások, elektromos redőnnyel és rovarhálóval felszereltek.

A ház adottságai:
- Tégla építésű ház
- 20 cm födém szigetelés
- 8 cm aljzat szigetelés
- 12 cm külső szigetelés
- 3x25 A villany hálózat
- Inverteres klíma
- Riasztó rendszer
- Kamera rendszer
- Parkosított és térkövezett udvar
- Pince
- Kinti tároló 8 m2, szigetelt 10 cm-es
szendvics panelből épült és járólappal ellátott
- Esővízgyűjtő búvárszivattyúval
- Teljes padlástér osb lappal fedett
- Kerítés
- Közmű ellátottsága: víz, csatorna, villany
- Beépített és gépesített konyha

Az ingatlan vételára tartalmazza a beépített konyhát kivétel a szárítógép, beépített szekrényt, riasztót, és a kamera rendszert. A ház akár 20 %-ban is hitelképes.

További részletekért, információkért forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is! Jöjjön el tekintse meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant. Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre, biztosítani tudunk jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítését, lakberendezőt.

Az ingatlan vételára: 51.990.000 Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás