+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Bábolna - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Kisfaludy Lakótelep
Alapterület
51 m2
Irányár
28.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
304040

Leírás

Az ingatlan Bábolna központjához, zöldövezeti kikapcsolódásához közel 51 m2 földszinti lakás eladó! A lakás kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Megtekintés rugalmas!

Az 51 m2-es földszinti lakás felosztása a következő: A bejárati ajtón belépve a közlekedő folyosót találjuk, balra egy kisebb közlekedőből nyílik a spejz és közvetlen mellette a konyhát egy étkező sarokkal találjuk. A bejárati ajtónál található közlekedőn tovább haladva balra a fürdőszoba egyben wc-vel, vele szemben egy kocka egész szobát, és a közlekedő végében egy téglalap formájú szoba helyezkedik el. A nagyszobában egy gardróbszekrényt, a kisszobában pedig egy beépített szekrény segíti a tárolást. A villanyvezetékek, fürdőszoba víz vezetékei és maga a fürdőszoba felújítása is több évvel ezelőtt felújításra kerültek. Az ablakok fa hőszigeteltek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás fűtését házközponti gázkazán szolgáltatja, a hőleadást hőfokszabályzóval ellátott lapradiátorok biztosítják. A melegvíz ellátást egy 120 literes villanybojler biztosítja. A szobák laminált parkettával az összes többi helyiség járólappal burkoltak. A két szobát álmennyezet díszíti.
A tulajdonos a hűtő kivételével minden bútort a lakásba hagyna igény szerint. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy osztatlan közös területen lévő saját használatú és egy közös tároló. A közös költség 3000 Ft/hó. Az ingatlan tehermentes.

A város központja 5-6 perces sétával elérhető, ahol minden fontosabb közintézmény, boltok és a buszmegálló is megtalálható. A Győri árakhoz mérten itt a töredékéért kaphatja meg ugyan azt a lakást. A buszközlekedés Győr irányában óránkénti gyakorisággal rugalmasan közlekedik.

Felkeltette érdeklődését jöjjön el és tekintse meg a saját szemével! A lakás állapotát tekintve nem igényel felújítást még festést sem, azonnal költözhető.

irányára: 28.400.000,- Ft

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok