+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Győr - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Bisinger József sétány
Alapterület
31 m2
Irányár
27.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
306044

Leírás

Győr Belváros szívében kiváló befektetési lehetőség, vagy az első lakás megszerzéséhez ajánlom figyelmébe ezt a kis garzon lakást!

Győr Belvárosában 1 szoba, előszoba, teakonyha, külön fürdőszoba és wc helyiséggel rendelkező nettó 31 m2-es garzon lakást ajánlom a figyelmébe. A lakás rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, van benne átalakítási lehetőség. A társasház félemeletén helyezkedik el, központi helyen található és rendkívüli gyorsan birtokba vehető. Ezenkívül pár-perc alatt minden fontosabb közintézmény, posta, bolt, egyetem, helyi és helyközi busz és vasúti közlekedés elérhető. A társasház belső udvarral rendelkezik, ahol egyénileg is de akár baráti társasággal is pár órára kikapcsolódás nyújthat a zöld terület. A lakás belső kialakítását tekintve a leendő vevő saját ízlésére formálhatja. Fűtését gáz szolgáltatja konvektoros hőleadással. A fürdőszobában zuhanykabin és egy mosdó található. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A wc külön bejárattal rendelkező helyiségben kapott helyet. A szoba, előszoba és a teakonyha laminált parketta, az összes többi helyiség járólap burkolattal rendelkezik. A lakáshoz tartozik a pince és a padlásrészben tároló.
A közös költség mindösszesen 4580,- Ft/hó.
A társasházon belül sok felújítási tervek vannak folyamatban, ebből kifolyólag a közös képviselet szívén viseli a ház sorsát. Már a gáz fővezeték teljes cseréje megtörtént.

További részletekért, információkért forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is!
Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálat készítést egy helyen az ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 27.990.000,- Ft


Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok