+36 (20) 509 3717

HungarianHungarian

Bőny - Eladó Ház

Alapterület
60 m2
Irányár
17.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
275272

Leírás

Falusi csokra alkalmas családi házat ajánlok a figyelmébe!
Az ingatlanra 50%-ban hitel igényelhető!

Kiemelt településen Bőnyön egy csendes mellék utcájában található családi ház 2157 m2 telken helyezkedik el. Az ingatlan 60 m2 és 80 %-a vályog téglából épült. 15 éve tulajdonosai bővítették a házat közlekedő folyosóval és egy különálló nyárikonyha résszel, amik már téglából épültek műanyag bejárati ajtókkal, ablakokkal, és külső szigetelés is került már a házrészre. Elosztását tekintve 1 szoba, konyha, fürdőszoba egyben wc-vel, közlekedő, spejz, tároló, nyárikonyha. A fürdőszobában fürdőkád került beépítésre. Az ablakok műanyag hőszigetelt és redőnnyel felszereltek. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, fűtést és a melegvíz ellátást gáz szolgáltatja hőleadást konvektor biztosítja. Alternatív fűtési lehetőségként a szobában egy cserépkályha is segíti az ingatlan fűtését. A telek és a ház adottságai kiválóan alkalmasak az ingatlan bővítésére. A nyárikonyha és a tároló közvetlen hozzá van építve a főépülethez, ezáltal összenyitható a házzal, de mennyezete alacsonyabb mint a főépületé. A födém fagerendás szerkezetű, stukatúr mennyezetvakolattal rendelkezik, a tető faszerkezetű, cserép fedéssel. A telken fatárolók és egy melléképület is található. A telek hátsó kert része le van választva az udvar elsőrészétől, ezáltal kiválóan alkalmas nővények, fenyőfák telepítésére vagy állattartásra. Az ingatlan biztonságáról kamera rendszer gondoskodik. A ház állapota rendkívül jó nem vizes egy festés után költözhető.
A településen bolt óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, posta mind-mind megtalálható. A ház közelében buszmegálló is elérhető.

Remek választás lehet azok számára, akik szeretik a nyugodt, falusi életet, de nem szeretnének építkezésbe fogni, viszont egy kisebb alapterületű házban szívesen kiélnék kreativitásukat a saját otthon megvalósításán.

Sima csok falusi csok és hitel is igényelhető az ingatlanra. Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége kérje bank semleges hitel előszűrésünket, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézéssel biztosítani tud jogi hátteret, energetikai tanúsítvány elkészítést, villamosbiztonsági felülvizsgálatot, egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Az ingatlan vételára: 17.990.000,- Ft

Kapcsolati adatok

Style & Home Ingatlaniroda

Style & Home Ingatlaniroda

+36-20-509 3717

styleandhomeweb@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok